Emir Şaban İmam Hatip Ortaokulu

Belgegeçer : 0 438 511 22 36
WEB https://cukurcaimamhatip.meb.k12.tr
Adres : Emir Şaban Mah. Gök Cad. No1 Öğretmenevi Yanı
VİZYON : Toplumsal erdemi yakalamış, etik kuralları benimsemiş, demokratik düşünce yapısı ve evrensel değerlere sahip, kararlı, inançlı, ilkeli, başarıya koşmaktan zevk alan bireylerin yetiştiği; uygulamaya koyduğu modern eğitim yaklaşımlarıyla öğrenmeyi öğrenen ve öğreten, sportif, sosyal, kültürel ve bilimsel çalışmalarıyla bölgemize ışık tutan, ulusal ve uluslararası örnek bir kurum olmak.
MİSYON : Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Servis : Okul servisimiz bulunmamaktadır.
Ulaşım : İlçe merkezinden 8 dakikalık bir yürüyüşle okulumuza ulaşılabilmektedir.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Öğretmenevine 100 metre mesafededir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 500 Metre
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Çekap kapsamında Hentbol, Voleybol, futbol ve dart spor dallarında ve dalın takım olarak istediği sayı kadar öğrenci katılımı sağlanmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler : Okulumuzda Tübitak ve etwinning çalışmaları yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları :